eTwinning Projesi: 'Journey of Waste Pieces to Art' (Atık Parçaların Sanata Yolculuğu)

03.01.2024 56

Okulumuzun Okul öncesi öğretmeni  Esin EREL 'Journey of Waste Pieces to Art' -'Atık Parçaların Sanata Yolculuğu' adlı  bir eTwinning projesine dahil olup çalışmalara başlamıştır. Projeye ülkemizle birlikte Azerbaycan gibi farklı ülkelerde görev yapan öğretmenler de katılmış bulunmaktadır. Bu proje ile öğrencilerimiz atık materyalleri ve hayal güçlerini kullanarak sanatsal çalışmalar üretecek  ve estetik becerileri gelişecektir.Böylece çocukların hayal güçlerini geliştirerek sosyal, duygusal, ikna edici ve dil alanında gelişimlerini desteklenecektir.

03-01-202403-01-202403-01-2024