Kutumdan Oyun Çıktı (Game Was Out Of My Box) e-Twinning Projesinde Sona Gelindi

31.05.2023 81

eTwinning projesi kapsamında Romanya ve Türkiyenin kurucu olduğu 'Game Was Out Of My Box'-'Kutumdan Oyun Çıktı' projesine uluslararası platformda  Erzurum ilini temsil eden okulumuzun okul öncesi öğretmeni Esin EREL 17 öğrencisi ile katılmış bulunmaktadır. Proje  kapsamında çocuklar artık materyallerden oyuncak, kukla, müzik aleti, akıl oyunu, hediye, kostüm gibi ürünler tasarlanmıştır. Proje sayesinde çocuklar farklı ortamlarda gördükleri artık materyalleri kullanarak oyun oynanabildiğini ve ürünler elde edildiğini göstermiş oldular. Süreçte çocukların hayal güçleri geliştirilerek sosyal duygusal mantıksal ve dil alanlarına gelişimleri sağlandı. Projenin sonunda çocuklar sertifikalarını alıp, yaptıkları ürünleri  sergileyerek gösterdiler. Projenin sergisi okulumuzda yapılmıştır.

31-05-202331-05-2023