eTwinning'de Büyük Bir Başarı Daha

eTwinning'de Büyük Bir Başarı Daha

20.12.2023 334

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Merve TOPALOĞLU ‘ndan Büyük Başarı.

Uluslararası düzeyde yapmış olduğu CHILDREN’S WORKSHOP/ÇOCUKLARIN ATÖLYESİ isimli eTwinning projesi ile 14. Antalya Ulusal Konferansına davet edilmiştir.

eTwinning Antalya Konferansına Türkiye çapında en yüksek puan alan projeler davet edilmektedir.Ayrıca bu konferansta,en iyi 30 örnek projelerin yer alacağı stantlar kurulacaktır.Projemiz,Türkiye çapında en iyi 30 örnek proje içine girip, 16-18 Aralık 2023 tarihleri arasında Antalya Konferansında stant açma hakkına sahip olmuştur.

 Öğrenci merkezli Projemizde, 8 Türk ,5 Romanya öğretmen ortağıyla; Türkçe Dil etkinliği çalışmaları, sanat çalışmaları, Drama çalışmaları, Beyin fırtınası ve Kavram haritaları kullanarak çeşitli Web2 araçlarını da sürece dahil ederek yaratıcı yollarla Atölye çalışmaları yapılmıştır.Proje; okul öncesi dönemdeki çocuklara fen, mühendislik,, teknoloji ve matematik gibi önemli alanları bütünleştirip, gerçekçi ve işbirliğine dayalı düşünce odaklı ve problem çözmeyi teşvik eden etkinlikleri içermektedir. Sorgulayabilen, yaratıcı, özgüvenli, analiz edebilen sorumluluk bilinci olan bireyler yetiştirmek ve öğrenilen, kazanılan bilgi ve tecrübelerin günlük yaşamına aktarılmasını sağlamak proje hedefleri arasındadır.

Ayrıca bu projemiz Manisa ilinde  ilkokul kategorisinde en iyi proje seçilmiştir.

20-12-2023