eTwinning Projemiz: Şehrimi Tanıtıyorum, Kardeş Şehrimi Buluyorum

03.03.2021 251

Okulumuz 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında "Şehrimi Tanıtıyorum, Kardeş Şehrimi Buluyorum" isimli eTwinning projesinin ortaklarından biri olarak projeyi yürütmektedir. Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Öznur YILMAZ, özel gereksinimli öğrencimizle proje çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu proje ile, özel gereksinimli bireylerin kendini tanıtma, belli bir konu hakkında konuşma, kültürünü tanıtma ve başka kültürler hakkında bilgi sahibi olma, başka kültürün Türkiye haritası üzerindeki yerini öğrenme, müzik ve halk oyunları gibi sanatsal beceriler edinme gibi sonuçlar beklenmektedir. Kısacası özel gereksinimli birey; var olduğunu, izole olmadığını görmesi, göstermesi umulmaktadır. Öğretmenimizin kılavuzluğunla ilerleyecek öğrencimiz, çeşitli web 2.0 araçları ile internet üzerinden proje çalışmalarını kayıt altına alarak yine web 2.0 araçları ile iletişim kurarak projelerini sürdürecektir. Öğretmenimize ve öğrencimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Projemize ait tanıtım videosu için aşağıdaki linki tıklayınız: https://youtu.be/aTiecncd7t8

03-03-2021