Çocukların Atölyesi (Chıldrens Workshop) e Twinning Projesinde Sona Gelindi

09.06.2023 95

e Twinning prosesi kapsamında Romanya ve Türkiye’nin kurucu olduğu “Çocukların Atölyesi”  “Chıldrens Workshop” projesine uluslararası platformda Erzurum ilini temsil eden okulumuzun

Okul Öncesi Öğretmeni Merve TOPALOĞLU, 17 öğrencisi ile katılmış bulunmaktadır. Proje kapsamında çocuklar çeşitli atölye etkinliklerine katılmış ve çeşitli faaliyetlerde bulunmuşlardır. Öğrencilerin yaratıcı yönlerini, gözlem becerilerini, duygu ve düşüncelerini ifade edebilme yeteneğini geliştirmiştir. Özgüveni becerileri gelişmiş ve kendilerini ifade edebilme , kendilerini tanıma ve yaşamı çok yönlü algılamasına yardımcı olmuştur.Oyunla çocuğun yaşantısında , toplumsallaşmasında ve kişilik gelişiminde önemli rol oynamıştır.Projemiz 21.yüzyıl becerilerini edinmiş bireyler yetiştirmeyi hedeflemiş ve projeyi bu doğrultuda sürdürmüştür.

Projeyi okulumuz öğrencileri aktif katılım göstererek başarıyla  tamamlamışlar ve proje sonunda sertifikalarını almışlardır. Proje kapsamında ortaklar ile projenin sanal sergisi yapılmış olup haberimizde yerini almıştır. Projemizin sanal sergisi: https://www.emaze.com/@ALOTLWLZZ/childrens-worshop?r=@RWKFMTK

09-06-2023